EST. 2002

Újdonság: Clover Dakar-2

Vízálló, egyben szellőző technikai túrakabát roppant praktikus tulajdonságokkal és vonzó külcsínnel.  

Új termék érkezett a MotorOázis kínálatába a Clover GTS-4 WP és a Savana-3 „közé”. A Dakar-2 egy 100%-ig vízálló, egyben lélegző technikai túrakabát, mely hű társa lesz a motoros világjáróknak. A termék külső anyaga rendkívül strapabíró, nagy szakítószilárdságú 3-D MESH, Duratek-4 és Duratek-4 Ripstop anyagok felhasználásával készült, és kapott egy vízlepergető kezelést, hogy egy váratlan zuhé se okozzon gondot. Ezen túlmenően helyet kapott benne egy kivehető Aquazone vízálló membrán is, melynek igazi különlegessége, hogy a kabáton kívülre véve is használható („In & Out” koncepció).

A mellkasnál és a háton is óriási felületű, teljesen levehető szellőzőpanelek gondoskodnak a friss levegő áramlásáról, ami igazán jó szolgálatot tesz melegebb időben.

Természetesen a gyártó a megfelelő védelemről is gondoskodott, a felszerelésben Level 2-es szintű váll- és csípőprotektorokat helyeztek el (a legmagasabb védelmi szint, ami jelenleg elérhető), illetve az előre kialakított zsebbe igény szerint betehető Level 1-es és 2-es szintű hátprotektor is.

A kabát külseje egészen egyszerűen vonzza a tekintetet a színek és formák tökéletes összhangjával. Persze a praktikum az elsődleges: a felsőrész kar, derék- és csípőbősége pántok segítségével állítható, személyre szabható. A szükséges apróságok elhelyezését összesen 8 darab zsebben oldhatjuk meg, 4 db zseb került elölre (amiből 2 db 100%-ig vízálló), 1 db hátra, 2 db oldalzseb van a külső kabátanyagon és 1 db oldalzseb a belső vízálló dzsekin.

A gallér belseje mikroszálas anyagú. A láthatóság, ezáltal a biztonság fokozása érdekében a kabátra reflektív elemeket helyeztek elölre, hátulra és oldalra, valamint a vízálló dzsekit is láthatósági elemekkel gazdagították. A kabát természetesen összezipzározható a Clover nadrágokkal.

A Clover Dakar-2 már kapható a MotorOázis üzletében.

ugrás fel