EST. 2002

Minden körülmények között 100%-on: Clover GTS-4 WP négyévszakos túrakabát

Ha kimagasló minőségű és valóban praktikus technikai túrakabátot keresel, érdemes közelről szemügyre venni a Clover GTS-4 WP-t, melyet kiemelkedő komfortja okán túramotorosok sokasága használ elégedetten szerte a világon.

Az olasz gyártó egyik csúcsterméke többrétegű felépítésének köszönhetően négyévszakos használatot tesz lehetővé: erősített Duratek anyagú külső dzseki, kivehető vízálló membrán, kivehető thermo bélés alkotja, minden réteg külön-külön kezelhető és használható, így mindig a körülményekhez igazítható viselet.

A rengeteg szellőzőpanelnek hála a legnagyobb hőségben is kellemes érzet viselni, a multifunkciós zsebek mindent elnyelnek, amit szükséges, az pedig már csak hab a tortán, hogy a megannyi állítható pánt és tépőzár segítségével tulajdonosa maximálisan magára szabhatja a kabátot. Igazi különlegességként továbbá a GTS-4 WP pluszban felszerelhető külső légzsákrendszerrel, a biztonság megszállottjainak legmerészebb igényeit is kielégítve.

1704 N-GR 11 001

Természetesen ez még közel sem a teljes lista a termék kiváló tulajdonságairól, részletes leírás, videó itt elérhető a kabátról.

A négy színösszeállításban elérhető Clover GTS-4 WP megvásárolható a MotorOázis üzletében vagy webshopjában.

 

ugrás fel