EST. 2002

Új GAERNE Helium motoros csizma: kényelem és dizájn tökéletes keveréke

Aki egyszer felpróbált egy Gaerne csizmát, az ódákat zeng annak komfortjáról. A gyártó egyik legújabb modellje kifejlesztésekor még tovább szerette volna fokozni ezt az egyébként is jól megszokott tulajdonságot: a Helium Gore-Tex csizmát kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszú túrákon is maximális kényelmet nyújtson. Amilyen formatervezett, olyan könnyed, mindez kimagaslóan magas minőséggel párosul.

Kifejezetten hosszú távú komfortra tervezett, könnyed, magas minőségű lábbeli az olasz gyártótól.

Az innovatív G.STRETCH FIT SYSTEM páratlan komfortérzetet garantál köszönhetően annak, hogy tökéletesen körbeöleli a lábat, miközben a csizma súlya egészen alacsony. A lábszárnál és a bokánál protektorok találhatók, a felső részt váltóerősítéssel látták el, továbbá több helyen is elasztikus, mikroszálas anyagú panelek találhatók. A lábbelit fluo színű reflektív elemekkel látták el, hogy fokozzák a láthatóságot még rossz fényviszonyok között is.

A bokát hab állagú belső bélés veszi körül, az ütéselnyelő talpbetét pedig anatómiailag formázott és igény esetén el is távolítható.

A talp csúszásmentes gumiból készült, hogy minden körülmények között biztonságosan „tapadhasson” tulajdonosa a talajon.

Végül, de koránt sem utolsósorban a csizma belsejében Gore-Tex membrán található, amely garantálja, hogy bár nem ázik be a csizma, a láb mégis tökéletesen szellőzik.

Próbáld fel ezt a magas minőségű, formatervezett, páratlanul kényelmes csizmát a MotorOázis motorosboltban!

ugrás fel