EST. 2002

Gaerne Stelvio – hódítsd meg a csúcsokat!

Rövidebb szárú, divatos és biztonságos sporttúra csizmát keresel? Vess egy pillantást a kiemelkedő minőségű termékekkel büszkélkedő olasz gyártó újdonságára!

A Gaerne Stelvio egy megnyerő külsejű, rövid szárú sporttúra csizma, valódi bőr felsőrésszel. A lábbeli több részén is mikroszálas betétek találhatók, ez még nagyobb rugalmasságot és komfortot biztosít, így – a név kötelez – bátran meghódíthatod vele a leghosszabb túraútvonalakat is! A csizma külső és a belső borítása között Drytech vízzáró membrán húzódik, így időjárási körülményektől függetlenül használható, a vizet nem engedi át, mégis szellőzik, mindig kellemes érzetet biztosítva. A Stelvio bokarészén protektorok találhatók, védve ezt az érzékeny testrészt az esetleges sérülésektől, kicsavarodástól, a fényvisszaverő elemek pedig a biztonságot emelik. A fejlesztés során gondot fordítottak arra, hogy a lábbeli fel- és levétele a lehető legkönnyebb legyen, így egycsatos, tépőzáras megoldással alakították ki. A gumis talp jól tapad minden felületen, legyen szó akár csúszós aszfaltról vagy a lábtartóról, ezzel is növelve a biztonságérzetet.

Az újdonság két színben kapható a MotorOázis üzletében, száguldj be hozzájuk Nagy Lajos király úti üzletükbe és próbáld fel!

ugrás fel