EST. 2002

Megérkezett az Arai RX-7V EVO Man TT 2022

A Motoroázisban már kapható az Arai csodás idei TT-bukósisakja. Limitált kiadás, ne maradj le róla!

Két hosszú év várakozás után idén májusban végre visszatér a világ legőrültebb motorversenye, a legendás Man-szigeti TT. A több mint 60 kilométernyi közúton zajló száguldás a világ minden tájáról vonzza a rajongókat és persze a résztvevőket is. Az esemény mára szervesen összeforrt az Arai nevével is; számos pilóta viseli a japán gyártó sisakjait a verseny során, hiszen szeretik azt a komfortot, teljesítményt és biztonságot, amit azok nyújtanak. A vállalat pedig komoly erőfeszítéseket tesz az Arais versenyzők támogatására szervizháttér és alkatrészutánpótlás biztosításával.

Közel 15 éve, hogy az Arai az esemény iránti elkötelezettségét egy speciális, korlátozott számban elérhető RX-7V bukósisak piacra dobásával is kifejezi.

A grafikát minden esztendőben a Drudi Performance álmodja meg – a fényezés gyönyörű és abszolút gyűjtésre sarkallja a legfanatikusabbakat, nem véletlen, hogy a limitált kiadású széria minden évben egy pillanat alatt elfogy.

 

Az idei Man TT-kiadás alapját immáron az új, csúcskategóriás, ECE R22-06 szabvány által jóváhagyott RX-7V EVO bukósisak adja.

A klasszikus fekete-piros-fehér fényezéssel az eredeti, 2007-es verzió előtt tiszteleg a gyártó, s akárcsak a kezdetektől, most is jelen vannak a kulcselemek: a Triskelion (a három emberi láb), a félkövér „dupla” TT logó, a kockás zászló és az Ellan Vannin (mangán nyelven Man-sziget) felirat finoman megbújva oldalt.

Az Arai RX-7V EVO Man TT 2022 a japán márka hivatalos magyarországi forgalmazójánál, a MotorOázis üzletében már elérhető! A sisak limitált példányszámban kapható, csapj le rá hamar!

Érdeklődés, rendelés a MotorOázis üzletében és online elérhetőségein

ugrás fel