EST. 2002

4 modellre bővül az Alpinestars légzsák kínálata

2022-ben 4 biztonsági termékkel lép piacra a népszerű motorosruházat gyártó. A termékek közül jelenleg a Tech-Air 5 kapható a viszonteladóknál, de hamarosan a többi modell is elérhető lesz.

Az első a már említett Tech-Air 5, mely egy önálló mellény és elsősorban közúti használatra ajánlják. A legutolsó frissítésnek köszönhetően kompatibilis a hozzá való kabáttal, vagy bármilyen más kabáttal is viselhető, ami elegendő helyet biztosít a működéshez.

A második CES kiállításon bemutatott Tech-AIR 3-as mellény, mely csak légzsákrendszert tartalmaz, így hát és vállvédelemmel nem rendelkezik. A városi és napi használatra tervezett mellény könnyen tárolható akár egy robogó ülése alatt is.

A harmadik és egyben talán a legizgalmasabb termék a Teach-Air OFF-ROAD V2 mellvért, mely a terepmotorosok által használt mellvért tulajdonságait ötvözi a légzsák technológiával. A különleges rendszer technikailag megegyezik a Dakar Rallyn használt mellvérttel. Ennél a terméknél a könyök, váll, hát és mellkas is védett, miközben algoritmusok döntik el, hogy szükséges vagy sem a légzsákrendszer működésbe hozatala.

Az utolsó a Tech Air 10 ,melyet a MotoGP-ben ismert ruházat ihletett és gyakorlatilag térd felett kezdődő alsó ruházatról van szó. A készlet alkalmazhat kompatibilis Alpinestars ruhába, vagy bármilyen olyan bőrruhában ahol 4 cm mellkas és 2 cm csípő réssel rendelkezik. Az a kivitel az utcai és a pálya motorosokat egyaránt célozza, akik a sportos motorozás szerelmesei. A rendszer felfújt állapotban kiterjedt védelemmel rendelkezik, mely érinti a váll, mellkas, hát és csípő részeket is.

A termékek megvásrolhatóak a gyártó hivatalos oldalán: itt

 

ugrás fel