EST. 2002

Újjáéled a Pannónia

Ezzel egy új fejezet kezdődik a hazai járműgyártás történetében, melynek eredményeképp újra a piacra kerül a legendás Pannónia márka – fogalmazott a cég képviselője.

A márka újraélesztésére és az új modell kifejlesztésére létrejött vállalkozás egy maroknyi lelkes Pannónia-rajongó összefogásából született 2002-ben. Részletes piakutatást és több évi kutató-fejlesztő munkát követően még az idén megkezdődik az új Pannóniák értékesítése – jelentette ki az vezető.

"Magyarországon a csepeli gyár 1975-ös bezárásával szűnt meg a Pannónia motorkerékpárok gyártása és forgalmazása, a márka iránt azonban töretlen volt az érdeklődés a hosszú szünet ellenére is. Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy az új modellt bemutassuk a nagyközönség számára is" – érvelt Mázló Imre.

A bejelentéssel egy időben megkezdődik a márkaképviseleti rendszer kiépítése is, így nemsokára az érdeklődők az ország több pontján is megtekinthetik és kipróbálhatják az új kétkerekűeket.

Az újjáélesztett márka máris több neves támogatót tudhat maga mögött, örömmel üdvözölte például a kezdeményezést a motorokhoz szenvedélyesen kötődő Nagy Feró is. Amint az a Pannónia Motors internetes honlapján megtekinthető interjúból kiderül, Feró számára különösen fontos, hogy a fiatalokhoz is eljusson a márka.

"A Pannónia számomra a szabadságot testesíti meg" – nyilatkozta a mostanság jégtánctudásáról is közismert rocksztár.

Forrás: hirado.hu, pannoniamotor.com

ugrás fel