EST. 2002

?risten! Már csak két napod van MGX-21-et rendelni!

Igen, igen, bocsánat, tudjuk, nagyon kés?n szólunk: a Moto Guzzi hivatalos, külön ecélra felállított microsite-ján augusztus 7-ig adhatóak le a rendelések, ha az ember MGX-21 tulajdonos szeretne lenni. Szóval uzsgyi, gyerünk, gyorsan klikk, és készítsd a hitelkártyádat!

A motor ára 23.000 euró lesz, azaz mai árfolyamon ‘egy százassal’ több hétmillió forintnál, az el?leg ezer euró alatt van (921, hogy pontosak legyünk), de ezért az összegért nem csak egy karbontól roskadozó, ezernégyes vékettes péniszhosszabbítót kapsz majd, de egy bukósisakot és két év garanciahosszabbítást is. Hát nem megéri?

Technikailag az MGX-21 nagymértékben a Moto Guzzi California 1400-ra épül (20.200 EUR), csak karbon dobozokkal, piros csicsákkal és szórakoztató elektronikát tartalmazó fejidommal – ha nagyon le kívánjuk egyszer?síteni a dolgot.

Rendelésedet ezen a linken adhatod le, de igyekezz, mert augusztus 7-ig egy hivatalos Guzzi-keresked?nek vissza kell igazolnia a leadott igényedet, különben nem csak a sisakot és az extragaranciát, de a szeptember 9-11. között esedékes Moto Guzzi Open House Days-t , a Mandello del Lariói Guzzi gyárlátogatásra szóló meghívót is bukod!

Ugyanakkor, ha minket kérdezel, nem kell izgulni: jöv? héten is ugyanolyan szívesen fogadják majd euróidat a Moto Guzzis srácok, ha bármilyen motorjukat magadévá kívánnád tenni, akár az MGX-21-et is…

ugrás fel