EST. 2002

Útban van a motor a garázsban?

Egy mélygarázsban minden négyzetméter komoly értéket képvisel így gyakran kerülnek a motorok olyan helyre ahonnan nehéz kitolni vagy épp fordítva beparkolni velük. Erre kínál megoldást két hasonló elven de más megközelítésből tervezett eszköz.

Az első az oldal sztendert használó motorosoknak készült, egyszer kell beállítani a távolságot és utána már csak könnyedén parkolni.

A második megoldás még ennél is egyszerűbb és valóban univerzális, csupán közép állvánnyal kell rendelkeznie motorunknak és már parkolhatunk akár legkisebb zugba. Ezeknek az egyébként rém egyszerű szerkezeteknek akkor is hasznukat tudjuk venni ha csak szükségünk lenne arra a területre ahol motorunk parkol.

Persze itt még közel sincs vége az ötlet arzenálnak. A harmadik videó egy hasonló elvet mutatt be csak egy létra szerűség kapott pár görgőt és egy az utánfutóknál is előszeretettel alkalmazott befogót.

Aztán ott van a Porsche kontra MvAugusta. Melyik álljon bent a garázsban ha csak az egyikük fér be. Persze erre is van megoldás, olyan lift ami könnyen felemeli a motort és már alá is állhatunk a pirossal.

A legjobb videót hagytuk utoljára, ezt kb. négyszer néztük meg és még mindig azt várjuk, hogy leesen a „busa” az emelőről. Ilyen stabilan és könnyedén mozgatni egy ekkora tömeget teljesen elképesztő, pedig az elv pofon egyszerű.

ugrás fel