EST. 2002

V4 Ducati Streetfighter koncepció egy Olasz tervező irodától

Nagyot megy a Ducati elnök Claudio Domenicali bejelentése, miszerint a MotoGP-ben fejlesztett V4es blokkot a Panigalen kivül más prémium modelljeikben is várhatjuk a közeljövőben. Konkrétan a 2015 óta nem gyártott Streetfightert említette, komolyat pumpálva a stílus szerelmeseinek vérnyomásán.

A szintén itáliai Officine GP Design boutiqe nem volt rest és megalkotta saját Streetfighterét a brutális V4 erőforrás köré. A végeredménynél csak a demó videója lett Dzsigolósabb. A V4 pentának keresztelt motorból tíz darabot építenek. Elsőre a nagyrészt csupaszon hagyott tiszteletet parancsoló V blokk agressziója és a klasszikus hatást kölcsönző első gerenda villa határozza meg az impressziót.

Tökéletesen erősítik az összhatást a Jonich SX által szállított prémium küllős felnik. Nagyot harap a Diaveltől kölcsönzött lapos és szögletese fényszóró, ami felül egy gyári Ducati műszerfalba végződik, amit 3D nyomtatott konzolba építettek. Luxus vörösréz texturált fényezés és a Foglizzo által készített bőrülés sem egyszerű.

Az alul, kétoldalt visszafogottan elrejtett kipufogó dobot szinte elnyeli a motor súlyos tömegközéppontja. A hátsó egyoldalú lengőkar fölé légiesen ível a farok idom. A kezelő szerveket és sok más kiegészítőt a Rizomának köszönhetjük.

Hát mit is lehet erre mondani? Olaszos.

Itt találtok több infót és képet.

ugrás fel