EST. 2002

Valentino Rossi a Goodwood Festival of Speeden

Június 27-én, az Asseni Nagydíjat követ?en a Doktor és a Yamaha Motor Company alelnöke, Takaaki Kimura repül?re ülnek, hogy másnap az Egyesült Királyságban részt vegyenek az egyik legnagyobb és legrégebbi brit motoros rendezvényen, a Goodwood Festival of Speeden.

Goodwood Festival of Speed

Rossi mindig is rajongója volt a rendezvénynek, de a Yamaha hatvanadik születésnapja alkalmából odalátogatni külön öröm a számára.

„Ez lesz az els? látogatásom Goodwoodba, de elég jól ismerem a rendezvényt. Számtalan sztorit hallottam és videót láttam róla. A hangulat elég jónak t?nik. Rengeteg autóst és motorost vonz, és sokan a motorsport nagy alakjai közül is jelen lesznek, ami jó alkalom az együtt szórakozásra’ – mondta Rossi.

Ha a kilencszeres világbajnok jelenléte nem lenne önmagában elképeszt? hír a fesztivállátogatók számára, akkor lehet még fokozni. Rossi MotoGP Yamaha YZR-M1 versenymotorjával rajthoz áll az 1,86 km hosszú Hillclimb versenyen is.

Valentino Rossi

„A Yamaha hatvanadik születésnapja alkalmából rajthoz állok a Yamaha YZR-M1 motorommal, de lehet, hogy autót is fogok vezetni… Szeretném megköszönni Lord March-nak a meghívást a 2015-ös Goodwood Festival of Speedre. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus nap lesz, már várom.’

Ha ti is megnéznétek él?ben, hogy fut fel a hegyre Rossi, jegyeket itt tudtok venni: grrc.goodwood.com

ugrás fel