EST. 2002

Valentino Rossi újra szingli

Valentino Rossi és Linda Morselli nem egy pár többé. Az olasz insella.it szerint a gyönyör? modell nem bírta tovább, féltékeny volt a folyton Rossi körül lebzsel? haverokra, és elege lett a távkapcsolatból is. A hírt ?k maguk egyel?re nem er?sítették meg.

Állítólag a sepangi MotoGP teszt után robbant ki a veszekedés, aminek tanúi voltak a „tribu’, ahogy magukat nevezik, vagyis Rossi haveri körének tagjai is. A vitát Linda féltékenysége váltotta ki, aki nem tudta tovább elviselni, hogy Rossi nem megy szinte sehova a baráti társasága nélkül. Ez az a társaság, aminek tagjai a világbajnok legközelebbi barátai, köztük a rajongók számára a legismertebb arccal, Alessandro Saluccival, vagyis Uccióval. Egy távkapcsolatban, amikor eleve korlátozott az id?, amit két ember együtt tud tölteni, ez valóban frusztráló lehet.

Mert ugye Rossi naptára márciustól novemberig zsúfolásig tele van. Versenyek, utazás, kötelez? szereplések a Yamaha és a többi szponzor eseményein. Nem nehéz kitalálni, hogy ez mennyire megnehezít egy párkapcsolatot.

Valentino Rossi Linda Morselli

A vita során állítólag odáig fajultak a dolgok, ahonnan már nem volt visszaút. Az olasz magazin szerint azóta nem látták kett?jüket együtt. Rossi kedvenc éttermében, a Cozza Amarában legutóbb a barátaival vacsorázott, míg Linda egyedül járt ott.

Sajnáljuk, szép pár voltak, de úgy látszik, Rossi számára továbbra is a versenyzés a fontosabb, nem a családalapítás.

Fotó: insella.it

ugrás fel