EST. 2002

Versenyzésre termett – Gaerne GP1 Evo sportcsizma

Az új GP1 Evo a Gaerne kutatás-fejlesztési központjának legújabb remekműve, felhozataluk jelenlegi csúcsmodellje. Úgy véd, ahogy egy profi versenycsizmától elvárható, és olyan kényelmes, akár egy sportcipő.

A lábbeli kialakítása során a cég szorosan együttműködött motorkerékpár-versenyzőkkel, akik véleménye, lássuk be, igazán mérvadó a fejlesztés során, a legújabb innovációkat zsúfolták a termékbe, gondosan ügyelve a részletekre és a tökéletes komfortra, mindez az olaszoktól megszokott látványos stílussal párosul.

A csizma felső része flexibilis, kényelmes és lélegző, high-tech anyagból készült. Az elasztikus rüszt-rész poliuretán betétekkel szoros illeszkedést, illetve magasfokú kényelmet és tartósságot biztosít.

A Gaerne Floating Syste névre keresztelt, egyedülálló karbon kompozit kialakítás szabadon és természetesen engedi mozogni a lábat, miközben megakadályozza a boka esetleges kicsavarodását. Külső protektorok minimalizálják a sérülések esélyét egy esetleges baleset vagy csúszás esetén. A sarokrész magnézium koptatóval erősített, elöl cserélhető magnézium orrkoptató található, és természetesen sípcsontvédő is.

A csizma vádlibősége gyorsfűzős orsóval állítható, lehetővé téve, hogy viselője a saját méretére igazítsa a vádlirészt. Ugyancsak a komfortot szolgálja a boka területén található elasztikus betét.

A belső talp teljesen kivehető és mosható, anatómiailag formázott, tökéletes alátámasztást biztosít a láb minden területének. A sarokrész speciális ütéselnyelő anyaggal van megerősítve, az ujjak körüli terület pedig perforált a jobb szellőzés érdekében.

Természetesen ez még koránt sem a teljes lista a GP1 Evo kiváló tulajdonságairól, részletesebben ide kattintva olvashatsz róla. A csizma három vonzó színben kapható a MotorOázis üzletében, ára 115 000 Ft.

ugrás fel