EST. 2002

Viszlát régi, ide veled új! Sisakcsere-akció a MotorOázisban

Szekrényedben porosodik egy régi, esetleg törött sisak? Ne dobd ki, a MotorOázisban most sokat ér! A motorosbolt sisakcsere-akciójával még az igazi tavasz megérkezése előtt 15% kedvezménnyel beújíthatsz egy vadonatúj bukót.

Sajnos sokszor tapasztalható, hogy sokan régi, akár több mint tíz éves, adott esetben kisebb-nagyobb sérüléseket elszenvedett bukósisakokban motoroznak. Ezek a termékek már nem látják el megfelelően a funkciójukat, egy esetleges baleset esetén nem tudják száz százalékosan megvédeni viselőjüket. Saját biztonságunk érdekében érdemes ezeket a darabokat mielőbb újra cserélni.

A Nagy Lajos király úti MotorOázis motorosboltban most nem kis segítséget kaphat ehhez az új kupakra vadászó vásárló.

Az üzlet sisakcsere-akciójának keretében nem kevesebb mint 15% kedvezményt kaphat egy szabadon választott Caberg bukóra bárki, aki bevisz hozzájuk egy már nem használt, akár sérült, bármilyen márkájú motoros sisakot. Így olcsóbban lehet szert tenni például erre az ultramenő full karbon bukósisakra is! Elég jó cserének hangzik, nemde?

Menj be hozzájuk, válogass személyesen (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 138.), vagy böngéssz, ismerkedj a termékeinkkel webshopjukban (motoroazis.hu).

Siess, az akció március 31-ig érvényes! Csak személyes vásárlás vagy webshopon rendelt, de személyesen átvett termékek esetén érvényesíthető. Részletek itt.

ugrás fel