EST. 2002

Vízhatlan motoroscsizmák a jövőből

Az idén 40 éves TCX egészen újszerű dizájnnal dobta piacra idei a túraendurósoknak szánt vízhatlan csizmáját, ami rövid és hosszú szárú változatban is kapható már az EuroMotornál.

Futurisztikus látványt nyújt a TCX 2022-es vízálló motoroscsizmája, túranadrág alatt is hordható, CE-minősítésű Infinity 3. Az idén negyven éves olasz prémium márka újdonsága túraendurósoknak szánt igazi crossover, a túra- és krosszcsizmák átmenete, amit a legnagyobb igénybevételű kalandtúrákra, minden terepre, minden időjárásra és évszakra fejlesztettek. Ezért kapott csúcskategóriás Gore-Tex® Performance vízzáró membránt a hosszú szárú GTX változat, ami a legfejlettebb időjárásvédelemet és maximális páraelvezetést biztosító megoldás.

A felhasznált hasított bőr és szintetikus technikai anyagokat úgy választottak ki, hogy a fényvisszaverő betétekkel ellátott felsőrész szakítószilárdsága kiemelkedő legyen és ellenálljon az extrém súrlódásnak. De ez csak a védelem első vonala, hiszen komoly sarok-, sípcsont-, boka- és lábujjprotektorok óvnak a sérülésektől a csizmaszár motor felé eső oldalán található hőpajzs pedig a forróságtól. A milliméteres léptékben állítható, egy kézzel tekerhető rögzítési rendszer nem csak látványos elem, hanem valóban komfortos és egyenletes erőelosztást biztosít a lábfejen. Kivehető és mosható, kiváló légáteresztő képességű, formáját megtartó, anatómiai kialakítású OrthoLite® talpbetéte hosszú távon is remek párnázottságot biztosít.

Minden felületen és a lábtartón is kiválóan tapadó, speciális mintázatú, nagy kopásállóságú Groundtrax® talpának köszönhetően az Infinity 3 csizma járás közben is kényelmes viselet, így könnyű gyalogtúrára is alkalmasak.

A katonai zöld színben is elérhető rövid szárú változata Infinity 3 Mid WP néven fut és szárának hosszán kívül csak annyiban tér el az Infinity 3 GTX-től, hogy ennél a modellnél a vízállóságról T-Dry membrán gondoskodik. A hosszú szárú Infinity 3 GTX 140.000 Ft-ért, a rövid szárú  Infinity 3 Mid WP pedig 100.000 Ft-ért kapható az EuroMotornál.

ugrás fel