EST. 2002

Vízipók: Travis Pastrana motorral a vízfelszínen

Többször is mondtuk már, ennek a srácnak elment az esze, de úgy igazán. A Staples Centerben bemutatott duplabackflipje után hivatalosan is ?rültként tartják számon, egy igazi entertainer, aki a közönség tapsából lélegzik, és ennek érdekében nem fél átlépni bizonyos korlátokat. Betyáros trükkök garmadája f?z?dik nevéhez, melyet most még eggyel megtold. Hydrojumpnak nevezi a gyakorlatot, és soha senki a világon nem csinált még ilyet.

Így kell: Hydroplaning

A kellékek: egy 1,5 méter mély partszakasz, egy meglehet?sen meredek rámpa 34 méterre a száraztól, a félelemérzet irtott Travis és egy csont széria krosszmotor. Innent?l már csak rá kellett rontani 110 km/h körüli sebességgel az ugrató irányába, beaquaplaningelni az ívig, majd a leveg?ben pózolni a kamerásoknak. Ugye milyen egyszer?? „Ez volt az egyik legveszélyesebb ugrás, amit eddig csináltam. Ha nem jó sebességgel mentem volna rá a rámpára, csúnyán összetörhettem volna magam.”

A helyszín sem hétköznapi: egy Costa Ricon fellelhet? vulkán krátertavában hydrojumpolt Pastrana, és a hullámos víz csöppet sem könnyítette meg dolgát. Szerintetek normális? Vagy ennek a srácnak már a fejében is csak két kerék forog…

ugrás fel