EST. 2002

Wilbers futómű a Yamaha Mt-09SP modell számára

Már elérhető a Wilbers legújabb fejlesztése, a Yamaha MT-09SP új futóműve.

Az első teleszkópokba a már jól ismert Wilbers Zero Friction progresszív rugó szett kerül, amitől javul a motor stabilitása és finomabban nyeli el az út egyenetlenségeket.

 

 

 

 

Hátulra többféle verzió is készült. A Wilbers 640-s teleszkópján, a 22 fokozatban állítható húzó csillapítás mellett a rugó előfeszítés is állítható. Opcióként rendelhető a hidraulikus rugó előfeszítés állítás.

A Wilbers 641-s teleszkópján, a 22 fokozatban állítható húzó csillapítás állítás mellett a nyomó csillapítás is 22 fokozatban állítható és természetesen a rugó előfeszítés is.
Opcióként rendelhető a hidraulikus rugó előfeszítés állítás. Mindkét teleszkóp rendelhető kék vagy fekete rugóval illetve létezik egy Night Line kivitel amin nem csak a rugó fekete hanem a teleszkóp teteje és alsó része is. Ez felárért rendelhető.

 

Mint minden Wilbers teleszkóp ezek is egyedileg, személyre szabva a pilóta, az utasa és a csomagok súlyára behangolva érkezik 5 év garanciával. Az összes Wilbers termék árából 10% kedvezmény van egész Október hónapban.

További kérdésekkel kapcsolatban forduljon a Wilbers termékek hazai forgalmazójához és szerviz partneréhez az X-Bike motorosbolthoz.

X-BIKE motorosbolt

1161 Budapest, Csömöri u. 157.
Telefon: (1) 405-6653
info@x-bike.hu
www.x-bike.hu

 

ugrás fel