EST. 2002

Wilbers hátsó gátló mellé ajándék rugó szett

A hazai forgalmazó a 25 éves Wilbers szülinap alkalmából ajándék progresszív rugó szettel kedveskedik azon vev?inek, akik szeptember és október folyamán bármilyen Wilbers rugóstagot vásárolnak a Csömöri u. 157. alatt.

Az ajándék rugók és a szintén az X-Bike által átvállalt beszerelési munkadíj körülbelül 40.000 forintos együttes értéke rúgnak.

Az öt évre szóló garancialevéllel érkez? Wilbers rugóstagok minden esetben a megrendel? egyedi idényei szerint készülnek: a rugóállandót és a csillapítási értékeket is a Wilbers mérnökei számítják ki a motor típusa, a felhasználási terület/jelleg és a motoros képességei alapján.

Például két teljesen ugyanolyan Honda CB1000R-hez eltér? jellemz?kkel rendelkez? rugóstagokat fog leszállítani a Wilbers, amennyiben az egyik megrendel? inkább nyugodt tempójú túrázásra használja motorját, míg másikuk fele-fele arányban utcán és versenypályán, sportos tempóban.

De természetesen a motoros testsúlya is felettébb fontos tényez?, a megrendeléskor ezt is meg fogják kérdezni, hiúságból füllenteni nem érdemes…

A Wilbers akció részletei fel?l érdekl?djetek az X-Bike-nál!

ugrás fel