EST. 2002

Wunderlich és X-Bike együttműködés

A Wunderlich Suspension márkanév alatt BMW szakértők három és fél évtizednyi tapasztalattal a hátuk mögött kínálnak prémium futómű alkatrészeket, kifejezetten BMW motorkerékpárokhoz. A vállalat a leendő vásárlóinak a rendelkezésére bocsát egy kifinomult online felfüggesztés konfigurátort. Ennek segítségével az érdeklődőnek lehetősége nyílik összeállítani a számára kívánatos, a BMW motorjaival tökéletesen kompatibilis futóműalkatrészeket. A folyamat során az összes fontos paramétert és követelményt, mint az emelés, ültetés, állíthatóság és a tömeg lekérdezi a program, aminek eredményeképpen egy olyan felső kategóriás felfüggesztés-rendszert kap a vásárló, amely tökéletesen illeszkedik az egyéni igényeihez.

Amennyiben nem ön akarja személyesen beszerelni a kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedő alkatrészeket, vagy a kiválasztott szett elektromos lengéscsillapítókat tartalmaz, akkor a Wunderlich Futómű Központhoz vagy a Wilbers magyarországi forgalmazójához, az X-Bike szervizhez fordulhat, akik kiemelkedő szakértelmükkel és diagnosztikai eszközeik segítségével készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek.

A Wunderlich Suspensionnél minden pillanatban a felfüggesztés áll a középpontban. A Wunderlich magyarországi forgalmazója, az EuroMotor és a Wilbers hazai beszállítója, az X-Bike partneri megállapodást kötött, hogy kifejezetten a magyar utakhoz hangolják a motorosok alatt dolgozó futóműveket. Ez nem csupán egy egyszerű vizsgálatot jelent. Amit ajánlunk, az egy mindenre kiterjedő futóműelemzés, amit képesített szakértők végeznek el, egyaránt figyelembe véve a tulajdonos paramétereit és motorkezelési szokásait. A motorkerékpár vizuális és funkcionális átvizsgálása tartalmazza a futómű beállításainak, kopásának és karbantartási igényének felmérését is. A mindenre kiterjedő átvizsgálás eredményének függvényében a vásárló személyre szabott ajánlást kap, hogyan lehet a motorja futóművét még jobbá és biztonságosabbá varázsolni. Ez az ajánlatrendszer kiterjed az ideális futómű beállításra, tartalmaz karbantartási ajánlást vagy javasolja a megfelelő Wunderlich Suspension alkatrészek használatát.

ugrás fel