EST. 2002

X-lite X-803 RS Ultra Carbon versenysisakok

Idén Danilo Petrucci és Alex Rins is X-803 RS Ultra Carbon sisakban versenyezve jutott fel a dobogó legfelső fokára a királykategóriában. A Nolangroup sisakmárkai közül a legmagasabb kategóriát képviselő és ezért kizárólag szénszálas kompozitból készített X-lite modellek között is az X-803 RS Ultra Carbon a csúcs. Az 1972-ben alapított, 350.000 darabos éves gyártási kapacitásával a Nolangroup a legnagyobb európai sisakgyártó.

Az ágazatban Európában egyedülálló módon, a legszigorúbb elveknek megfelelő zárt technológiával gyártja az X-803 RS Ultra Carbon sisakokat az összes termékéhez hasonlóan, vagyis teljes egészében saját, olaszországi gyárában készül minden egyes eleme és zajlik az összeszerelés is. A 26-féle dekorral – köztük MotoGP versenyzők replikáival – elérhető, versenypályára optimalizált funkciókkal telepakolt 2021-es modellek személyesen már megrendelhetők az EuroMotor üzletében.


Az X-lite X-803 RS Ultra Carbon versenysisakok háromféle héjméretben készülnek, hogy minden méretkategóriában a legkönnyebbek és legkisebbek lehessenek. Versenypályára fejlesztett hátsó légterelő (RAS) és ultra hatékony szellőzőrendszer (RAF), a szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében állítható bélés (LPC), vészhelyzetben egy mozdulattal eltávolítható arcpárnák (NERS) valamint a plexi nyitását-zárását megkönnyítő strapabíró mechanika (DAS) teszik az X-lite X-803-as Ultra Carbon hibátlan választássá azok számára, akik csak a legjobbal érik be.

Forrás: Euromotor

ugrás fel