EST. 2002

YooStile: vicces robogóülést mindenkinek!

Mart alu fékfolyadék tartály, sebességfokozat-kijelz?, karbon sárvéd? és blokkvéd?-dekli, tuning kipufogók, felnicsíkok, tankpadok, bukógombák, és a többi, és a többi… a motorokhoz választható miegymások listája valóban végtelen.

Megannyi marhaságot – és persze hasznosságot – aggathatunk kétkerek? kedvesünkre, csak bírja pénztárcánk, bezzeg szegény robogósok, ?ket miért hanyagolja el ennyire az „utángyártó” társaság?

Akárhogy is, a robogókra valóban nem könny? felhajtani bármilyen ésszer? kiegészít? alkatrészt, nemhogy olyat, aminek még értelme is van valamennyi.

Hogy a berlini székhely? (érdekes, nem olaszok, ahogy els?re gondolná az ember) YooStile m?b?r, fénykép alapján nyomott üléshuzatainak mennyi gyakorlati haszna van, azon persze lehet vitatkozni, mindenesetre végre a robogósoknak is van kihez fordulniuk optikai tuning kínjukban.

A Yoostile számtalan gyári üléshuzattal rendelkezik, mégis az bennük a pláne, hogy saját fotónkat is vihetjük, a digitális nyomtató bármit kinyomtat bármire, így robogóülésetek kreativitásának csakis saját… ööm… kreativitásotok szabhat határt.

Mi már ki is találtunk egy kiváló ülésdizájnt, már csak egy nyújtott nyelv? fényképre van szükségünk a f?nökr?l…

A Yoostile üléshuzatok rendkívül kopásállóak, UV-ellenállóak, és még a víz sem árthat nekik. Az árlista 99 eurónál indul, a saját képes nyomatokért természetesen valamivel többet kérnek el, valamint az ülésforma, összetettség is beleszámít a végösszegbe.

Vessetek rájuk egy pillantást! www.yoostile.com

ugrás fel