EST. 2002

Zöldbe borul a Hungaroring: Lime Party 2010

Néhány nap múlva újra Lime Party, a kawasakisok hagyományos napja, idén immár a negyedik alkalommal, ezúttal is a Hungaroringen.

A helyszín természetesen adja, hogy a kilátogató Kawasaki-tulajdonosok ingyenesen használhatják a pályát és még utasukat is megmotoroztathatják a mogyoródi ringen, erre sajnos egyre ritkábban adódik lehet?sége a pályanapok látogatóinak – de most itt a Lime Party, készülhet gyerek, asszony a pályaélményre! Aki pedig nem aktívan, az majd néz?ként vesz részt.

Életképek a tavalyi Lime Party-ról.

A pályán kívül a Kawasaki teljes kínálatát lehet majd megtalálni egy helyen a kulcstartóktól kezdve a ruházati termékeken át a motorokig bezárólag, és még két 2011-es modell is bemutatkozik a Kawasaki szintén újdonságnak számító, ZX130 Kaze robogójával együtt a nagyközönségnek.

A család kevésbé motoros tagjainak is lesz valamilyen programja, kinek mi, az arcfestést?l kezdve a lufihajtogatáson és a csocsóbajnokságon át a Monster Energy-s lányok szépségéig… A nap végén a legendás Kawasaki Grill Parti sem marad el, ahol minden regisztrált a Kawasaki vendége.

A Lime Party 2010-r?l részletesebb információt a Kawasaki oldalán találhattok!

ugrás fel