EST. 2002

12 évesen motortépíteni? Ráadásul jót!

Moritz Bree édesapja segítségével valósitotta meg álmai motorját.

A motorozás igazi szenvedély megmagyarázhatatlan kötődés. De az még köztünk is ritkaság számba megy, hogy valaki 12 éves kap egy új Yamaha Mt03-at és azzal kezdi, hogy törli az Iwata álltal megálmodott designt. Ráadásul egyedi és különleges motort készítsen minimális átépítéssel.

 Yamaha Flat Track

Igaz ebben segítségére volt édesapja aki rutinos motorépítő ( Kingston Customs ) és többek között a Triumph TriDays egyik alappilére is. Tehát nem esett messze az alma a fájától.

 Yamaha Flat Track

A motorról leszedtek mindent ami feleslegesnek itéltek és legyünk őszinték volt mit. Első ránézésre egy MT03-ból Flat tracket építeni teljesen veszett ügynek tünik. Vízhűtés, magas építés és még sorolhatnánk. Pedig a fotók alapján a kis Moritz jól döntött. Az új kisebb tank, a módosított segédváz és az új kipufogó bőven elegendő lett egy teljesen új megjelenésű motorhoz. Előre két LED lámpa került és rajtszámtartó ami elmaradhatatlan része egy Flat Track-nek ahogy a tankon található mondat is.  Az egészben az legjobb, hogy minimál költségvetésből létre lehet hozni.

A munkákról és a kis tervezőről egy kis film is készült. Szív melengető érzés látni, hogy itt van egy új és fiatal generáció aki oda figyel az idősebbre és rajong mindazért amit motorozásnak hívnak. Reméljük minnél több tehetséges fiatal kap hasonló lehetőséget családjától, barátaitól.

 Yamaha Flat Track

 Yamaha Flat Track

ugrás fel