EST. 2002

2018 Kawasaki Ninja 650 És Z650 új színek és verziók

Úgy néz ki az öreg kontinens is kap az új Kawasakikból

Új szinekkel támad a 2018-as Ninja 650 az amerikai piacon de a hírek szerint hozzánk is várható a modell frissités. A két új verzió a Ninja 650 Tourer ami már gyárilag pár kiegészítővel lesz kapható. Lesz köztük tankvédő és térd védő ami szintén a fényezést hívatott védeni. Valamint a kiegészítők között ha a hírek igazak egy puha táska szett is feltünik majd ahogy a turázáshoz elengedhetetlen nagyobb méretű szélvédő is. Az új színek Pearl Storm Gray és Candy Plasma Blue.

2018 Kawasaki Ninja 650 és Z650

 

Ugyan ennél a modellnél lesz a Performance verzió amely sötét színű szélvédővel, színben passzoló üléshuzattal és Akrapovic csővel érkezik a morgosabb hang érdekében.

A másik modell a 2018-as Z650 ami a sikeres kezdőknek is szánt  ER6-N és ER6-F váltja a kínálatban. Itt is új színek közül választhatunk:  Candy Lime Green Metallic Spark fekete változata és az új metál matt Covert Green Metallic Spark Black. Itt is szinhiteles ülésborítás, Akrapovic kipufogó és gél pad lesz a felszereltség része.

Az erőforrás mindkét modellben megegyező lesz, megközelítőleg 72 lóerő teljesítményre képes és Euro4-es normákat teljesít. A fékek maradnak a Tokico kinálatából. Mindkét modell szériában ABS-el érkezik.

ugrás fel