EST. 2002

30 lelkes motorost keresnek

Akik a Pető Intézettől elkísérnék a gyerekeket Örkénybe az Euroring pályájára

Motoros Barátunk!

Egy nagyon nemes kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmed, amit kár lenne kihagynod, hiszen a Pető Intézet gyermekeinek okozhatsz hatalmas örömet, ha csatlakozol!

Karácsonykor egy jótékonysági árverés során új gazdára lelt egy több híres személy által is dedikált Nolan N62 típusú bukósisak, amit az EuroMotor Kft. ajánlott fel. Az árverést Ricsy nyerte, az ő hozzájárulásával, illetve az EuroMotor további támogatásával összesen 28 bukósisakot kapnak a gyerkőcök, ami végre megoldja az évek óta visszatérő problémát, a sisakhiányt.

Négykerékről két kerékre

A bukósisakok megérkeztek, a gyerekek már nagyon izgatottak! Az ünnepélyes átadásra 2017. 06. 06-án kerül sor. Ide várnak a szervezők mindenkit nagyon nagy szeretettel! 30 lelkes motorost keresnek, akik a Pető Intézettől elkísérnék a gyerekeket Örkénybe az Euroring pályájára, ahol aztán majd biztonságban tesztelhetik a bukósisakokat. Természetesen nagy örömmel fogadjuk azokat is, akik megjelenésükkel szeretnék támogatni a rendezvényt és hirdetni a Négy kerékről két kerékre kezdeményezést!

Négykerékről két kerékre

A részletes program:

2017.06.06.

– 13:00 – gyülekező az EuroMotornál (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.)

– a motorosok átveszik a sisakokat

– indulás együtt a Pető Intézethez (1118 Budapest, Villányi út 67)

– Sisakok ünnepélyes átadása

– A gyerekek buszba ülnek, majd motoros kísérettel elindulnak Örkénybe az Euroring pályájára

– Örkény, Euroring – bukósisakok éles tesztje a pályán

fotó: Magyar Mentőmotor Alapítvány

ugrás fel