EST. 2002

A Ducati nem eladó! Vagy mégis ?

Érdekesen alakul Borgo Panigale sorsa

Szinte mindenkivel hírbe hozták már az olasz gyárat de eddig döntés még nem született. Legutoljára mi is arról irtunk, hogy a Baja megvásárolná a cégcsoportot de közben ez az üzlet sem jött létre. Igaz az indiai óriás aki hatalmas részesedéssel rendelkezik a KTM-ben aláírt egy együttműködést a Triumph-al amiben közepes motorok gyártására irányul.

Ducati eladás

Persze vannak még kérők a Bajan túl is így például a HD , Royal Enfield, Benetton és Bonomi. Az olasz sajtóban megjelentek olyan vélemények is, hogy létre kellene hozni egy Luxus márkákat tömörítő csoportot így a Ferrari, Maserati, Ducati termékeiből.

A rengeteg találgatást most Matthias Müller zárta rövidre aki egy interjúban kifejtette, hogy a Ducati nem eladó! A Corriere della Sera hasábjain megjelent írás szerint az eladás csak spekuláció és nem született döntés sem az értékesítésről sem a felvásárlásról. „Ahogy születik ilyen döntés azonnal tudatjuk Önökkel.”

Ducati Panigale A

Mi megértjük az Audi Vezérigazgatót de nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél és nem valószínű, hogy ekkor a cégek CEO beosztású dolgozói spekulációból nyilatkoznának egy közel 2 mrd dolláros üzletről.

Így például a Royal Enfield, akiről az Economic Time India vezető pénzügyi napilapja írta meg, hogy a csoport rendelkezésére áll a Ducatiért kifizetendő 1.8-2 mrd dolláros összeg.

ugrás fel