EST. 2002

A héten kiderül milyen színekben érkezik a Superveloce 800

Az alábbi Instagram poszt szerint a héten nem csak tudhatóvá, de elérhetővé is válik az MV Agusta online bemutatótermében a 2019-es EICMA sztár „neoklasszik” sport motor a Superveloce 800 összes színkombinációja. A tavalyi milánói show-n még csak annyit lehet tudni, hogy jön egy limitált kiadás Serie Oro néven, 30 ezer euró körüli áron, tradicionális vörös/ezüstszínben és egy 20 ezer euró körüli alapmodell kicsit langyibb pirosban (illetve állt még egy fehér/szürke Superveloce is az Agusta standján, de azt nem említik ebben a posztban). Ezen a héten viszont véget vetnek a találgatásoknak és ígéretük szerint napokon belül lerántják a leplet a vörös/ezüst színséma alternatívájáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

With Milan Fashion Week coming to an end, it’s only right to save the best show for last. With this being said, MV Agusta would like to present the unveiling of the new 2020 color schemes for the Superveloce 800! An elegant and unique bike that is ready to hit the roads. The first color scheme for 2020 ties back to the historical MV Agusta traditional colors known globally, Ago Red and Silver. The design is a blast in the industry having the perfect balance of modern aspects as well as references from the past. The Only Neo Classic Racer out there. The Superveloce 800 introduces the second generation, 5” color TFT with advanced bluetooth connection. Packed with 148 HP that can reach speeds up to 240 KM/H, this beast is ready to be unleashed! The Superveloce 800 in Ago Red / Ago Silver is now available for order on the official MV Agusta Online Showroom. Stay tuned to witness the second color scheme for the Superveloce later this week! #MVAgustaSuperveloce #MVAgustaMotor #MotorcycleArt

MV Agusta Motor (@mvagustamotor) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt mi is megírtuk, a Superveloce technikai alapát az F3 800-as modell adja, az árához és vérvonalához méltóan kizárólag prémium alkatrészekkel szerelik és a piaci trendek alapján, gondolok itt a retró örületre minden kategoriában, gyanús, hogy évekre irányt mutatnak ezzel az olaszok.

 

Update: Fekete

ugrás fel