EST. 2002

MV Agusta Superveloce 800 – 2019

Az olasz gyártó egy különleges modellt mutatott az idei EICMA kiállításon. A Superveloce 800 vonalvezetése és elemei a gyártó eddigi történelmi motorjaiból merít és frissen tálalja a vintage érzést.

A 70-es évek stílusa mellett sikerült megtartani és elegyíteni a modern motorok előnyeit. A szénszálas elemek épp úgy részei a koncepciónak mint a ez első húzott fejidom, amibe sárga fényű LED-es fényforrást építetek. A hátsó kör alakú lámpa szintén LED-et használ.

A gyönyörű piros nyereg mögött található púp eltávolítható, ezzel két személy szállítására is alkalmassá válik a Superveloce. A hátsó lábtartó elrejtése a lengővillán olyan munka amiért mindig is imádni fogjuk az olasz gyártó design megoldásait.

A váz, motor és fékrendszer az F3 800-as modellnek felel meg, apróbb változtatásokkal. A kipufogó rendszert teljesen átdolgozták, a három az egyben rendszer aszimmetrikus kivezetést kapott. Ez a műszaki és esztétikai megoldás jellemezte az MV történelem ezen időszakát. Ahogy a tanksapkánál használt bőr feszítő is ezt a korszakot eleveníti fel.

A lábtartók állíthatóak, míg a TFT műszerfal dedikált grafikával és számos új funkcióval kényezteti a felhasználót. A modell a 2019-es év második felében kerül gyártásba, áráról még nincs információ.

ugrás fel