EST. 2002

Apache Midnight Runner

Elektromos motor egyedi megjelenéssel

Az Apache motorcycles-ről sok mindent nem lehet tudni. Folyamatosan építenek használható vagy kevésbé használható koncepció motorokat, show bike kategóriában is akár. Tehat az a fiatal csapat akit nem tántorit el egy apró probléma és ha füstös esti agymenésen kitalálják, hogy egy motornak kerékpár sportkormányt adnak akkor meg is valósitják.

 Apache motorcycles

Nos ez a csapat évekkel ezelött szinte biztosan csak úgy gondolt az elektromos motorokra mint anya kavédarálójának távoli rokonára, azonban a legutobbi Motor Bike Expon kiállitottak valamit ami figyelemre méltó. Nem a munka mag hiszen az kb annyira vak és merő mint az eddigi alkótások hanem azért mert egy elektromos motor köré építették az elképzelést amit akár koncepciónak is hívhatnánk. 70-es évek végén a nyolcvanas évek elején mikor mindenki azzal kisérletezett, hogyan tudná lerángatni magáról és a motorjárol a megszokott sablonos megjelenést akkor szüllettek hasonló motorok amik aztán meghatározták a nyolcvanas éveket és a mai napig hatással vannak a motorgyártás egészére.

Ami azonban sokkal izgalmassabb, hogy nem is lehet rájönni első ránézésre, hogy a Midnight Runner egy elektromos motort rejt. Lassan de biztosan átcsúszunk a villany világába.

ugrás fel