EST. 2002

Brembo 19RCS Corsa Corta

Vezetési módhoz állítható főfékhenger

Az olasz fék gyártó céget a Brembot senkinek sem kell bemutatni. Aki pedig kicsit is érdeklődik a profi fékek iránt biztosan ismeri a 19RCS modellt. Ez a legnépszerübb Brembo termék a pályázok és a jobb fékre vágyok körében.

A termék a mai napig tökéletesen ellátja a feladatát igy a gyár nem a teljesítményen hanem az opciók szélesítésén dolgozott. Ennek a munkának az eredménye az új Corsa Corta verzió amiben természetesen megtaláljuk a híres  RCS (Ratio Click System) funkciót aminek köszönhetően válthatunk 18 illetve 20mm-es beállítások között.

 Brembo RCS Corsa Corta 2017

Az új funkció egy három szinten beállítható és ezzel személyre vagy vezetési módra szabható nyomáspont szabályozó. Az első az N vagyis Normal mód ahol a nyomáspont fokozatosan épül fel, vagyis folyamatos fékezést bíztosít alacsony tapadás mellett vagy városi használatban.

Az S betű a sport funkciót hivatott jelölni és itt már egy jóval markánsabb és rövidebb nyomáspontott kapunk. Ezt dinamikus motorozáshoz ajánlja a cég.

Végül a harmadik az R mód ahol a bütykös mechanizmus már a kezdeti szakaszban erős nyomáspontot biztosít ahogy egy versenymotoron is tenné.

Ezzel a három möddal növelhetjük a hatékonyságunkat és a biztonságunkat, valamint az RCS funkcióval kiegészítve szinte teljesen vezetési mödhoz és személyre szabhatjuk a főfékhengerünket.

 Brembo RCS Corsa Corta 2017

 Brembo RCS Corsa Corta 2017

ugrás fel