EST. 2002

Ducati Monster PC

Mi az első, ami eszedbe jut egy számítógép házról? Fogadjunk, hogy nem ez, az biztos!

Mindig is szerettem a motorokat, a számítástechnikát pedig egyszerűen imádtam. És ez a kettő, hogy jön össze? A thaiföldi Juggapat Thonglue jóvoltából, aki gondolt egyet és megépítette a világ talán első, motorblokkjára hajazó PC-jét.

 Ducati Monster PC 2017

Egészen pontosan a Ducati Monster stílusjegyeit magán viselő szörnyeteget. Láttam már sok gamer PC házat, de igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet, nem vonzott a csilli-villi, mindenhol ledes világítással felcicomázott vasak látványa. Viszont amikor ez a ház először szembejött, nem hittem a szememnek!

 Ducati Monster PC 2017

Az biztos, hogy Juggapat semmit nem bízott a véletlenre! Ami a hardvert illeti, az Intel Core i7-3770s processzora a gép szíve, egy Gigabyte GTX 970 Extreme gondoskodik a laggolás mentes játékélményről, mindehhez pedig a kellő energiát egy Cougar CMX 700W-os tápegység szolgáltatja. A külcsíny sem kevésbé látványos, a már említett Monster védjegyévé vált piros csőváz, ami a motoron a blokkot tartja, öleli körbe a hardvert, de minden más apró részletre is odafigyelt a tervező.

 Ducati Monster PC 2017

Van itt karbon benzintank és plexi is. És az elmaradhatatlan led szalagok teszik fel az dizájnra és az éjjeli LAN partik hangulatára a pontot. Sajnos ez a kevéske infó van jelenleg a vasról és az, hogy egyedi építés, tehát nem valószínű, hogy egyhamar a boltok polcain fogjuk viszontlátni. Bár ki tudja, ha a Ducati-nak megtetszik a dizájn és úgy dönt, hogy összefog Juggapat-tal, talán láthatunk majd belőle egy limitált szériás kiadást.

 Ducati Monster PC 2017

Elszántabbaknak pedig még mindig ott a lehetőség, hogy előkerítsék a fickót, hátha jó pénzért nekik is összerak egy hasonló gépet. Bár elnézve a képeket, lehet belekerülne egy belépő szintű Ducati árában.

 Ducati Monster PC 2017

 Ducati Monster PC 2017

ugrás fel