EST. 2002

DUNLOP SPORTSMART2 MAX

Versenygumi közútra

Bemutatták a Dunlop legujjabb pálya gumiját ami utcai homologizációval is rendelkezik. A DUNLOP Sportsmart Max a SportSmart2 váltja jövőre. Az új gumi igen innovativ a gyári kommunikáció szerint.

 DUNLOP Sportsmart Max

Az elöző verzióhóz képest teljesen áttervezték a gumi alkotó vegyületetit és jobb teljesítményt igérnek, hosszabb élettartalmat, gyorsabb melegedési időt és nagyobb tapadást vizen. Végül is mindent ami csak fontos egy jó guminál az árán kivűl. Az abroncs fejlesztésénél egyébként  az Endurance világbajnokság futamain szezett tapasztalatok szolgáltak információval.

 DUNLOP Sportsmart Max

Az első keréknél JLB aramid került felhasználásra ami csökkenti a gumi felhevűlési idejét és csökkenti a deformáció lehetőségét amit a centrifugális erők hoznak létre. Ez elsősorban alacsony kanyarodási szögeknél jelentkezik.

Változott az első profil ami jobb kezelhetőséget és kanyar bemeneti sebbeséget igér. Ergo könnyebb kezelhetőseget. A gumikeverék ( három polymer, silicia) kialakításánál fő szempont volt nedves közegben jobban teljesítsen az abroncs miközben szárazon is megmaradjanak a kiváló képességei.

 DUNLOP Sportsmart Max

A hátsó gumi Multi-tread technológiával készült ami biztosítja a hosszú távú versenyképességet. A FIM Endurance Vb-n már bizonyított keverék valoban hosszú távon képes magas teljesítményt nyújtani.

ugrás fel