EST. 2002

Egy zár ami vágásra hányást okoz!

Pár államban már betiltották még gyártás elött pedig a siker garantált

Kevés fájdalmasabb dolog van a motor lopásnál. A komolyan előkészített és profin kivetelezett lopások ellen szinte semmit nem lehet tenni de az utobbi időben a tolvajok már annyira bátrak lettek világszerte, hogy képesek fényes nappal is motort lopni egy zsúfolt belvárosi utcán.

Nem rég láthattunk egy hasonló esetet amikor London belvárosában több motoros ellenére is folytatták a motor tolvajok a munkát és végül el is menekültek.

A Skunklock nevü cég végre valami teljesen új ötlettel állt elő. Azt Ők is jól mérték fel, hogy minden elvágható csak megfelelő eszköz kell hozzá dehogy közben mi történik na az egy érdekes dolog. A tolvaj ha egy adott részig eljut a vágással gáz szabadul fel a lakatból ami hányást idéz elő.

Motorlakat

Lehet, hogy ez kárörvendés és nem szép dolog de nekünk nagyon tetszik az ötlet. Az USA-ban pár államban már betiltották a vegyi anyagot tartalmazó zárat mert az összetételben kapszaicint találtak. Azóta  cég kiadott egy közleményt, hogy az új skunky formula már nem tartalmaz ilyen anyagot de az eredmény ugyan az. A termék júniustól kerülhet a boltok polcaira.

Érdekes, hogy mindenki a tolvajt védi, hol ott ha nem vágjuk el a lakatot akkor sosem szabadul fel belőle semmi. Ti mit gondoltok erről?

ugrás fel