EST. 2002

Elektromos motor és talán maxi-robogó

Ducati jövő latolgatás az AUDI vezértől

Most, hogy elhallgattak a Ducati körüli eladási találgatások, érdekes interjút adott egy olasz újságnak Rupert Stadler, az AUDI vezérigazgatója. Úgy látszik a Diesel Gate mégsem rántja kia német márka csoportjából a vörösöket. Rupert dicsérte az elmúlt években nyújtott teljesítményét a Ducatinak. „ Nagyon profi munka, már láttam az elkövetkező két éves termékportfóliót és jól érzem magam, véleményem szerint a márka tovább fog tudni növekedni.”

Ducati robogó 2017

Azt gondoljuk mást nem is nagyon mondhatna egy cégcsoport vezetője de mit láthatott amitől annyira boldog. Az újságíró gyorsan rá is tért a lényegre és rákérdezett az elektromos erőforrás fejlesztésre.vA német menedzser elengedte magát és igen pontos kijelentéseket tett, úgy tűnik Ő már látta az elektromos motort , amivel talán az EICMA-n már találkozhat is a nagyközönség.

A második kérdés a maxi-robogó volt amitől a piac jó számokat vár és a Ducati beléphetne egy új szegmensbe. Stadler azt mondta, hogy ha van biztosan elsők között fogja kipróbálni és biztosan olyan lesz mint egy igazi Ducati.

 Ducati robogó

A robogó és az elektromos motor is teljesen érthető fejlesztési irány lenne, az AUDI a saját csoportjába tartozó márkát valószínűleg a nagy konkurens BMW palettájával hasonlítja össze és itt már csak ez a két területen van lemaradás a termék skálát illetően.

Az EICMA után sokkal többet fogunk tudni.

ugrás fel