EST. 2002

Emporium Garage Scooter

Nagyon jó ötlet, letisztult kivitelezés. Ezt kellett volna kérni a Jézuskától!

Daniele és kis csapata nem ismeretlen számunkra mert már 2014-ben is megnyerték a Kölni motorépítő világkupát. Nem követjük munkásságukat mert első sorban Harley-ból építenek utcán szinte használhatatlannak tünő motorokat. Most azonban valami teljesen más ötlettel indultak és persze nyertek 2016-ban ismét az AMD World Champioship-en.

 Emporium Garage Scooter

 Emporium Garage Scooter

Egy olyan játékot hoztak létre ami szerintünk minden motoros vágya a téli hónapokban. Jó dolog az enduró és a sok edzés de amikor az ember füle mellett egy Harley duruzsól és közben egy oldalkocsiban ülünk ami önjáró. Na az már izgalmas!

Ráadásul tele van ötletes és egyben vicces motorépítő húzással. Ilyen a kormánymű kivezetése amire egy dugattyú lett felhasználva. Vagy az alváz kialakítása ami teljes mértékben engedi érvényesűlni a test gyönyörű formáit.

 Emporium Garage Scooter

 Emporium Garage Scooter

A blokk egyébként egy 1975-ös HD Ironhead, a kerekek egy régi bogárból származnak és diagonál gumikkal szerelték őket. A testet Davide Aresi és az AD Kustom Furniture készítette míg a bőr belső a Pach Production munkáját dicséri. A festés Domingo és Paolo munkája a Cielle Art Factory-ból.

Jó ötlet a tank és az akkumulátor oldalra helyezése egy külön kis tartályba. Stílusos és biztonságos is. A Scooterben a megszokott kuplung, gáz és fék pedálokat találjuk és kézi váltót. A hajtás lánc.

Daniele és legujjabb játékszere. Irigyeljük érte!

Mi teljesen oda vagyunk érte, mivel van lámpa is a testen így elképzelhető, hogy van olyan ország ahol rendes rendszámot kapna. Kevés stílusosabb dolgot tudunk elképzelni mint egy ilyen járművel végig gurulni egy gyönyörű utszakaszon és elvezni a motor közelségét, erejét és hangját valamint a vezetés közvetlenségét.

Fotó: Onno Wieringa

 Emporium Garage Scooter

 Emporium Garage Scooter

 Emporium Garage Scooter

 Emporium Garage Scooter

ugrás fel