EST. 2002

Ford VR46 Transit és Ranger

Megszokott Rossi design és megjelenés két használható Ford modellen

Alig, hogy Rossi megnyerte Monzát egy Forddal máris itt van két új VR46 verzió. Ráadásul mindkét autó használható motorosok számára. A VR46 Ford Ranger a terepmotorosoknak lehet megfelelő szállító jármű míg a  VR46 Ford Transit színte minden másra alkalmas. Természetesen egy terepmotor is befér kényelmesen bár egy erős téli edzés után nem biztos, hogy betolnánk ebbe a különleges belsőtérbe.

 VR46/ Rossi Ford

A Ranger nagyon durva designt kapott, komoly vadrács, hasvédő és huzott fényszorók. Összesen 460 db kerül az Európai piacra így ha valaki szeretne egyet akkor érdemes sietnie. A belső bőr borítású és végig logózott, a külső meghatározó jegyei a matt fekete és a hatlamas 46-os szám. Az egész nagyon egyben van, a hatalmas kerékívek a tetőn a LED híddal. Rossiék tényleg jól megpimpelték a Rangert de megtartották használhatóságát is.

Fontosabb infók: FORD RANGER DOUBLE CAB 3.2 LIMITED 4X4, METALLIC BLACK OR MAGNETIC GREY, AUTOMATIC OR MANUAL

Ranger VR46

 

A Transit Tourneo VR46-ból szintén 460 darab kerül gyártásra ( vicces, hogy még a gyártási szám is a 46-os szám és egy nulla ). Itt is választhatunk a teljesen fekete verzióból, OZ Racing felnikkel, egyedi belső és logózás a belsőtéren és 46-os matricázás a külsőn.

Transit VR46

Módosított felfüggesztés, sportosabb kipufogórendszer, egyedi bőr kormány és vszínes váltó szoknya. Gravirozott tábla Rossi aláírásával.

Fontosabb infók:  TRANSIT TOURNEO L1/L2 310 2.0 TDCI 170 TITANIUM, METALLIC BLACK OR MAGNETIC GREY. AUTOMATIC OR MANUAL

ugrás fel