EST. 2002

Honda Neo Sports Cafe – Videó

A japán gyártó tervezői igazán merésszel rukkoltak elő

A Honda kicsit visszafogottabb lett az elmúlt időszakban de most ezzel a tervel úgy érezzük végre valóban magára talált. Gyakran tervez a cégnek európai ügynökség is, amik általában sikereket hoznak a mediterrán medencében.

De valahogy azok a tervek sosem teljesen Honda kultusz alapján készülnek. Hiányzik belőlük valami amitől semmivel sem rosszabbak csak egy kicsit mások. A mostani tervre akkor is rámondanánk, hogy Honda ha nem látnánk a logót. A hátsó lámpa, a tan és a nyereg is nagyon jól eltalált designt követ. Feszes és minimalista, minden giccset nélkülöz. Persze mi is tudjuk, hogy mire gyártó sorra kerül nem így fog ki nézni és megjelennek rajta olyan kiegészítők is mint a vizsgához kötelező tükrök.

 Honda NEO sport cafe

Azért reménykedünk és bízunk benne, hogy megpróbálják ezzel a műszerfallal és lámpákkal megalkotni a sorozat gyártásba kerülő verziót ami talán a CB1000R utódja is lehet. A fordított teleszkóp és a nagy hűtő, illetve a radiális féknyereg mind arra utal, hogy komoly teljesítménnyel számolhatunk amit a Honda le is akar rakni az aszfaltra.

 Honda NEO sport cafe

Külön ki kell emelni a hátsó egy lengőkaros felfüggesztést és a rövid 4 az 1-ben rendszert ami nagyon összhangban van a motor megjelenésével.

 Honda NEO sport cafe

Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy a Honda Design elmúlt időszakának legizgalmasabb munkáját mutatta be.

 Honda NEO sport cafe

 Honda NEO sport cafe

ugrás fel