EST. 2002

ICON Raiden Akció

Akár 50% feletti kedvezmény az ICON Raiden sorozatra a HP motor kinálatában.

Az amerikai gyártó egy különleges sorozatot mutatott be külön névvel. EZ az Raiden ami az Icon termékeken belül a magas minőségű túra felszerelést jelenti. A sorozat tagjai lehetővé teszik, hogy a motoros professzionális választ adjon olyan területi kihívásokra mint egy sivatagi hőség vagy északi hideg.

 ICON Akció, csizma

Minden ruhadarabot hosszú állóképességi tesztnek vetettek alá és kiemelten figyeltek arra, hogy a ruházat egy esetleges esésnél a legmagasabb biztonságot nyújtsa.

Az ősz közelettével egyre nagyobb szükségünk lesz komoly motoros felszerelésre és ebből az apropóból a HP motor most kiemelt akciót hirdet a Raiden kollekció bizonyos darabjaira. Érdemes tehát benézni, hozzájuk felpróbálni pár terméket mert bizonyos darabok most 50% feletti kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Treadwell Dual sport és túra bakancs

82.900.- Ft, Helyett 48.900.- Ft

A Raiden Treadwell prémium bőrből készül és teljesen vízálló. Felszereltsége lehetővé teszi, hogy sportos vagy ADV felhasználási területen használjuk. A középmagas felépítés tökéletesen alkalmas arra, hogy megfeleljen közúton vagy éppen terepen.

 ICON Akció, csizma

 ICON Akció, csizma

Acél erősítést építettek a talpban ahogy az orrnál és saroknál is találunk külön erősítéseket míg a bokánk védelméről D3O® protektor gondoskodik. Állítható szíj és cipzárral segített kényelmes felvétel.

Protektoros farmer nadrág 

51.900.- Ft, helyett 38.900.- Ft

Az igazán kényelmes viselet amivel a hétköznapokban is tudunk motorozni de a túrákon is megállja a helyét.

 ICON Akció, csizma

A tartós pamut farmer anyag alatt egy kivehető bélés lapul a térdünknél pedig D3O® CE protektor vigyáznak a biztonságra. A térdnél a pamut anyagot külön megerősítették a világ legerősebbnek tartott anyagával az Aramiddal. A gyártó ilyenkor a pamut anyag közé szövi a a magas szakító szilárdságú Aramid szálakat.

DKR Vízálló hosszú kesztyű

20.900.- HUF, helyett 14.900.- Ft

Mindannyian tudjuk, hogy vizes kézzel hidegben nehéz jól teljesíteni egy hosszú túrán. A DKR által fejlesztett kesztyű a legmagasabb vízállóságnak felel meg az ICON termékek között. A 3 szint biztosítja, hogy hidegben és a legnagyobb esőben is ellenálló terméket viselhessünk ráadásul kedvező áron.

 ICON Akció, csizma

 ICON Akció, csizma

 ICON Akció, csizma

VARIANT ™ bukósisak

135.900.- HUF, helyett 59.900.- HUF

Egy jól összeállított ruhaszett nem lehet teljes egy oda illő sisak nélkül. A Variant üvegszálas / dyneema / szénszálas héj összeállítással készül és megfelel szinte minden szabványnak ami csak létezik a földön. DOT FMVSS 218 (US), ECE 22-05 (EUROPE), SAI AS1698 (AUSTRALIA) és PSC (JAPÁN) BIZTONSÁGI ÉS TESZTELÉSI STANDARDOK.

A hosszú ovális formát szélcsatornában tesztelték és finomították megfelelőre.

 ICON Akció, csizma

Quick-change funkció a ködös útszakaszokra

Teljesen mosható és eltávolítható bélésanya

Hátsó spoiler a lebukó légáramlatok megfelelő vezetéséhez

Cserélhető álltartó

Többszörösen túlméretezett levegő nyílások

DKR Vízhatlan kabát

141.900.- HUF, helyett 74.900.- HUF

A kabátot HYCOR membránnal készítik ami vízhatlan és lélegző anyag egyszerre. A felső cipzárnál egy gyors csatot találunk ami megkönnyíti a kesztyűben történő bezárást esős időben is.

A kabát tervezésénél kimondottan figyeltek a súlyra, így minden felesleges zsebet elhagytak, hogy a motoros minél könnyebben és tovább tudja viselni a kabátot.

Méhsejt Ripstop alsórész laminált Hycor ™ membránnal

Vizállóság szint 3,

D3O® proetktorok a könyöknél és a vállnál

Thermolite Plus ™ bélés, cserélhető

Mellkasi szellőző nyílások

2 ventilációs nyilás a vállon

Vízálló cipzárok

3M® reflektív feliratok

Hátsó tároló

Teljesen simuló varrások

Három pozíciójú könyökvédő protektor

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

 Icon akció Hpmotor 2017

Az akció a készlet erejéig érvényes, a termékeket megtaláljátok a Hp-Motor szalonjában a 1141 Budapest, Fogarasi út 195.szám alatt. további infó a forgalmazó facebook oldalán a https://www.facebook.com/HPMOTOR.hu/

ugrás fel