EST. 2002

Jön a tizenhetedik BMW Motorrad Days

A három napon át tartó nagyszabású találkozó idén július 7-9. között várja a motorkerékpárok rajongóit a bajorországi Garmisch-Partenkirchenben.

A számos felejthetetlen programmal kecsegtető BMW Motorrad Days idén immáron tizenhetedik alkalommal hívja össze a BMW Motorrad legnagyobb rajongóit a Hausberg-hegység lábánál fekvő Garmisch-Partenkirchenben. A bajor kultúra gyöngyszemei, a gasztronómiai ínyencségek, az egészestés beszélgetések és a legújabb motorkerékpárok mellett a július 7-9. közötti három napban lélegzetelállító kaszkadőr-bemutatók, élő koncertek és hajnalig tartó partik gondoskodnak a BMW Motorrad nemzetközi rajongótáborának ütemesebb szívveréséről teljesen ingyenes belépés mellett.

Három napon át tartó intenzív szórakozás a Hausberg-hegység lábánál

A BMW Motorrad Days mindig is a motorkerékpár-rajongók azon nagyszabású rendezvénye volt, amely életkortól, kulturális beállítottságtól és pénztárcától függetlenül mindenkinek életre szóló kalanddal szolgált. A sport-, a túra- és az enduro-motorsok, az átépítés-mániások és a jogosítvány nélkül érkezők egyaránt megtalálják számításaikat a Hausberg-hegység lábánál, ahol a szervezők nem csupán nagyszerű hangulattal és kimeríthetetlen programtárral, de óriási sörsátorral és élő koncertekkel is készülnek. Idén a rendezvényre kilátogató hírességek között lesz a két színész, Hannes Jaenicke és Daniel Roesner, valamint a hatalmas RR-rajongó hírében álló énekes, Wincent Wiess is.

Drift-show, kaszkadőr-bemutató és halálfal-közeli élmény

A felejthetetlen három napra számtalan akciódús programmal is készülnek a szervezők: a BMW drift-show keretein belül a Ritzmann Motorsport feszegeti majd a fizika határait, a gravitációnak pedig Mattie Griffin és Sarah Lezito lélegzetelállító kaszkadőr-bemutatója igyekszik ellentmondani. A világ legrégebbi Motodrome halálfalára Donald Ganslmeier és csapata ezúttal egyszerre négy BMW R25 motorkerékpárral hajt fel, a világon most először. A Custom Village eközben a motorkerékpár-átépítés valódi rejtelmeibe enged betekintést, a Pure & Crafted színpadon pedig hajnalig tartó élő rock-koncertek szórakoztatják a nagyérdeműt.

Közös túrák a hegyek közé

Július 7-9. között az aktuális BMW motorkerékpárok széles palettája ismét tesztvezetésre várja a Garmisch-Partenkirchenbe érkező látogatókat. A fél-, illetve egész napos motoros túrákon való biztos részvételhez előzetes regisztrációt javaslunk a www.bmw-motorrad.com/motorraddays weboldalon. A helybéli idegenvezetők által koordinált panorámatúráknak a Garmisch környékén elterülő Zugspitz régió festői szépségű tája ad otthont, amelyet Németország egyik leglátványosabb hegyvidéki tájaként tartanak számon.

Hazai környezetben a BMW GS motorkerékpárokkal

A Hausberg-hegység lábánál kiépített Enduro Pálya az újoncoknak és a tapasztalt motorosoknak egyaránt izgalmas kalandokat tartogat. Az offroad-rajongók itt valós körülmények között, profi instruktorok segítségével tapasztalhatják meg, mi mindent tudnak a BMW GS motorkerékpárok az épített utakon túl. Az instruktorok a kezdő szinttől a legtapasztaltabbakig várják majd a látogatókat, akik idén ráadásul egy motorkerékpáros ügyességi versenyen is részt vehetnek, olyan világhírű legenda társaságában, mint a Supermoto-világbajnok Bernd Hiemer.

Fantasztikus kiállítótér és Gyermekvilág a legkisebb rajongóknak

A Garmisch-Partenkirchenben felállított hatalmas kiállító- és vásártér a BMW Motorrad teljes tárházába bepillantást enged. Az exkluzív HP4 RACE mellett itt további meglepetések is várják majd az érdeklődőket, akiket a vadonatúj technológiai megoldások és innovatív kiegészítők gyűrűjében közel száz kiállító lát majd el a motorkerékpár-építés fortélyaival és ötletes tudnivalókkal. A Gyermekvilágban eközben a legkisebb motorkerékpár-rajongók szórakoztatásáról gondoskodnak a szervezők, akár kora reggeltől az esti órákig. A gyermekeket a három nap alatt izgalmas fordulatokkal tarkított ügyességi pálya is várja.

Exkluzív beszélgetések a BMW Motorrad szakértőivel

A BMW Motorrad fejlesztőivel, tervezőmérnökeivel és tesztpilótáival folytatott beszélgetések minden évben hatalmas népszerűségnek örvendenek a látogatók körében, hiszen így a legnagyobb rajongók exkluzív információkat tudhatnak meg kedvenc kétkerekűjük fejlesztési és tervezési folyamatairól. A US Lodge mobilházban kialakított BMW Motorrad moziban ráadásul négy világutazó motorkerékpáros legenda, Michael Martin, Rolf Lange, a MotorCircus tagja, Christoph Köhler és Lei Jona is hihetetlen történeteket mesél majd.

Zene, fesztivál és talán egy vadonatúj motorkerékpár

A BMW Motorrad Days a motorozás szenvedélyében osztozó rajongók háromnapos ünnepe, a több ezer fős fesztiválra pedig idén is ingyenes a belépés. Sátorhelyek a közeli kempingben 12 eurós ártól válthatók, sátrak pedig 25 eurótól bérelhetők. A hajnalokba nyúló mulatozás csúcspontja pénteken a Bogus Brothers koncertje, míg szombaton a Gerry & Gerry formáció színpadi produkciója lesz, akik a hatalmas sörsátorban még a legvisszafogottabb rajongókat is táncra perdítik majd.

A rendezvény kitűzőjének megvásárlásával ráadásul minden látogató esélyt kap arra, hogy megnyerjen egy vadonatúj BMW motorkerékpárt, amellyel azon nyomban haza is gurulhat a vasárnap esti zárás után.

ugrás fel