Hirdetés
Kezdőoldal Magazin Kalashnikovot kapnak az orosz rendőrök

Kalashnikovot kapnak az orosz rendőrök

Hirdetés

Első sorban természetvédelmi területen és tömeges rendezvényeken fogják használni az új techniká

Azt már eddig is tudtuk, hogy érkezik az új elektromos motor a Mikhail Kalashnikovról elnevezett orosz cég jóvoltából amit egy IZH modellből építettek. A teljesen elektromos alapokon működő motor 15 kW teljesítménnyel veszi majd fel a harcot a bűn elkövetői ellen,ami átfordítva 100 – 150 kilométeres hatótávolságot és maximum 80 km/h sebességet jelent.

Az előnyeit olyan parkokban szeretnék használni a orosz hatóságok mint a Tsaritsyno és a Poklonnaya. Az első 50 darabot adományként kapják a moszkvai rendőrök és valószínűleg tesztelési céllal is. A kerékpár enduró modelleken mintájára készült és igen spártai kinézettel rendelkezik. A szokásos rendőri felszerelés mellett egy lőszer dobozt és pisztoly állványt is kapnak a fehér-kék verziók.

A katonaság számára gyártott modell kicsit más felszereltséget kapott de az alap megegyezik a rendfenntartóknál hasznát motorral. AZ AK-47 a világ talán legismertebb támadópuskája amit jelenleg is 25 országban állítanak elő kisebb módosításokkal. Ha az új piac csak fele ekkora hírnevet hoz a cégnek akkor hosszú évekig láthatunk még Oroszországban vagy piacain elektromos elektromos IZH-t.