EST. 2002

Karácsonyi ajándék a motorunknak

Felfújható házik, garázs vagy csak simán menedék a hideg és a pára ellen.

Mindannyiunk célja, hogy a féltve örzött és szeretett motorunkat minnél jobban megóvjuk. Télen pedig ez nem könnyü. A pára mindenhová beeszi magát ezzel korróziot okozva és a por sem tesz jót a motor szilikon alapó részeinek. Nem beszélve a gumiknak.

Összeségében egy olyan hely lenne a  tökéletes ahol állandó páratartalom és hömérdéklet mellet tiszta levegő veszi körbe a motort. Ez persze nem könnyü ráadásul úgy, hogy még biztonságba is legyen és esetleg néha nrá is ülhessünk mert az olyan jó a téli időszakban.

Egy amerikai cég készített három terméket ami minden követelménynek megfelel. Mi most két verziót emelünk ki, a legegyszerübb verziót megtekinthetitek a gyártó oldalán.

A két termék közül az első csak tárolásra alkalmas, vagyis ha eljön asz össz és tudjuk, hogy tavaszig nem szeretnénk elővenni akkor betoljuk és optimális környezetben tudhatjuk motorunkat. Megfelelő páratartalom, hömérséklet és légtisztaság. Ráadásul mindez minimális áramfelvétel mellett.

Állandó hőmérséklet, páratartalom és tíszta levegő

 

A másik modell a meglévő tulajdonságok mellett garázsként is üzemel. Míg az elsőt érdemes valami zárt helyen felállítani addig a ezt a verzíót nyugodtan kint hagyhatjuk az udvaron. D gyűrüs rögzitésseg rögzithetjük bármiyen talajhoz. Az ajtót könnyen feltekerhetjük és így akár napi használatra is alkalmas tárolóhelyet kapunk amit pár perc alatt át is költöztethetünk más helyszínre. A felállítás ideje 95 másodperc amihez semmit nem kell tennünk csak simán felfújni egy kis kompresszorral.

 

Állandó hőmérséklet, páratartalom, tíszta levegő és napi használatra alkalmas felfújható szerkezet

ugrás fel