EST. 2002

Kawasaki Ninja 400 2018

A pletykák után biztos információk érkeztek a tengerentúlról

Egy Videó klip miatt lezárt utcával kezdődött az egész, akkor lehetett először hallani az új 400-as megjelenéséről. Persze akkor még mindenki csak pletyka szinten tartotta fontosnak az információt, a napokban azonban a Kawasaki terített és végre vannak fotók és videók is az új verzióról.

A megjelenést a H2 vonalai inspirálták, a váz szintén acél és térhálós. Az első villa 37 mm a hátsó 5 fokozatban állítható Uni-Trak ( előterhelés ).

Érdekessége a motornak, hogy nem 4 hanem 2 hengeres erőforrást szereltek az idomzat alá, ami 399 cm3 mellett 45 lóerős teljesítményre képes 38 Nm maximális nyomaték mellett.

Kawasaki Ninja 400 2018

 

A nedves kuplung szerkezet 6 fokozatú váltót működtet, míg az elektronika maximális teljesítmény és eső programmal rendelkezik. Egy felvillanó kis lámpa segítségével folyamatosan abban a a tartományban haladhatunk ahol a legkevesebbet fogyasztja a motor és ezzel fokozattan figyelhetünk a káros anyag kibocsátásra és a környezetvédelemre.

Az ülésmagasság akár hölgyeknek is tökéletes lehet a maga 785 mm-es magasságával. Az új Ninja elérhető Lime Green / Ebony és Metallic Spark Black színekben és egyenlőre csak az USA-ban. Reméljük érkezik majd az Európai piacra is belőle hamarosan.

ugrás fel