EST. 2002

Kelts feltűnést!

Hevik HAC213R láthatósági pánt, Hevik HVE401 láthatósági mellény, Hevik XHGB01 láthatósági LED karpánt

Egy szép, napsütéses nyári napon bizony könnyen elveszti az ember az időérzékét,főleg ha motoron ül és elbambul a csodás táj szépségén. Ilyenkor előfordulhat, hogy besötétedik és jócskán az éjszakai órákba belecsúszva érsz haza.

Ezzel csak egy a gond – hogy veszélyes! Persze nem csak nyáron éjszaka, hanem akár ősszel is, ha elkap egy nagy zivatar. Kutatások is bizonyítják, hogy az autósok figyelmét sokkalinkább felkelti egy feltűnő színű bukósisak vagy ruházat. Ne ezen múljon! Egy karpánt,mellény bárhol elfér és csak magunkra kell kapnunk, mikor szükség van rá. Erre a Hevik is gondolt!

Hevik HAC213R láthatósági pánt, Hevik HVE401 láthatósági mellény, Hevik XHGB01 láthatósági LED karpánt

 

A láthatósági mellényük elasztikus anyagból készül, így bármilyen stílusú ruhára könnyen felvehető, ráadásul UNI EN 1150 tanúsítvánnyal rendelkezik. Vannak, akik nem tartják kényelmesnek a mellény viselését a ruhán, azoknak tökéletes választás a láthatósági pánt. Kényelmes és könnyen méretre igazítható bárki számára a rajta található csatoknak köszönhetően. UNI EN 471 tanúsítvánnyal rendelkezikVégül pedig a LED karpánt, amely mind a pánt, mind pedig a mellény mellé tökéletes kiegészítő, de önmagában is megállja a helyét.

Könnyen felcsatolható és a benne elhelyezett ledeknek köszönhetően nem csak a fényt veri vissza, hanem világít is.Tegyünk a biztonságunkért, legyünk láthatók minden esetben!

ÁR:

LÁTHATÓSÁGI PÁNT: 8 000 Ft

LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY: 10 000 Ft

LÁTHATÓSÁGI LED KARPÁNT: 1 800 Ft

Forgalmazza az: Euromotor

ugrás fel