EST. 2002

Lorenzo küzd de még csak a motorjával és nem az idővel

Houston van egy kis baj!

A világ két váltásra figyel ha a MotoGp-ről van szó. Az egyik jelentéktelennek tünt és akkorát szólt, hogy ma már mindenki csak csodálkozni képes. Vinales és a Yamaha olyan szépen muzsikál együtt, hogy felléphetnének a Carnegie Hall-ban.

A másik az igazi szenzációként induló Lorenzo vs Ducati. Az a Ducati ami tavaly rendkivül gyors volt és az a Ducati amibe már oly sok kiváló versenyző tudása veszett el. Miközben a tesztpilóta Stoner és csapattárs Dovizioso a tesztnap két leggyorsabb körét jegyzik addig az ex Yamahas Lorenzo csupán a 17. helyen karistol. Ráadásul az a Yamaha amit átadott Vinalesnek a két Ducati mögött feszül a tabellán épp, hogy lemaradva. Nyomás tehát van de nézzük mit nyilatkozik a spanyol világbajnok.

 Lorenzo Ducati 2017

Egy vicces mondattal indit” Houston van egy kis probléma!” amiből érezhetjük, hogy a nem csak probléma van de a meghatározása is még várat magára. Bár csak az első napról van szó és Jorge képes volt sokat javítani idején még mindig hatalmas szakadék választja el az elejétől.

De mik lehetnek a problémák? Lorenzo fékezéskor nem találja az összhangot a motorral de erre szinte mindenki számított is. A Yamaha kezes míg a Ducatinál mindenki a bemenettel van gondban.

 Lorenzo Ducati 2017

” Ma ellentétben a valenciai tesztel rengeteg különbséget érzékeltem a Ducati és azok a motorok között amikkel az elmúlt 9 évben mentem. Most alkalmazkodnom kell a motorhoz és megértenem, hogyan lehetünk még gyorsabbak. Azt gondolom lehet kicsivel több idő lesz mint amire számítottam de korai lenne még bármit mondani az első nap után. A lényeg az, hogy a másik motor nagyon gyors volt ami azt jelenti, hogy van potenciál a motorban. „

 

ugrás fel