EST. 2002

Lorenzo megerősítette, mélyponton van

A Ducati egy érdekes motor, van aki képes jól teljesíteni vele, és van aki szenved rajta futamról futamra. Nem Lorenzo az első áldozat, Rossi sem nevezheti karrierje csúcsának és azóta is nagyon megbecsüli a Yamaha M1-et.

Jorge egy interjúban ismerte el a helyzetet ahol a riporter rákérdezett a teljesítményére. Láthatóan végig szenvedte a hétvégét, a verseny pedig totális csőd volt számára. Az, hogy csapattársa és közte komoly szakadék van az nem újdonság. Most azonban a szatellit csapatok versenyzői is „átmentek” rajta, Tito Rabat és Jack Miller is előrébb végzett.

A riportban elhangzott, hogy ez egyértelműen nem jó a spanyol karrierjének, de Ő bízik benne, hogy Európában jobbra fordul a helyzet.

Véleményünk szerint azonban minimális az esélye, hogy Lorenzo rátaláljon a megoldást jelentő irányra. Sokkal életképesebb ötlet ha csapatot és motort vált. A Yamaha szeretne komoly szatellit egységeket és egy ilyen Lorenzo nevével biztosan komoly esélyekkel indulna. Azonban az is tény, hogy kevés olyan versenyző van aki visszamegy egy már otthagyott márkához versenyezni.

A Suzuki hasonlít leginkább a Yamahához amivel sikeres volt Lorenzo, ráadásul Ők tárt karokkal várnák. Iannone helye szinte biztosan megüresedik és bár sok munkával de ott tudna újra eredményeket felmutatni.

ugrás fel