EST. 2002

Lorenzo vicces is tud lenni!

Lehet, hogy végre idén megismerjük egy másik arcát is?

Az elmúlt időszakban Lorenzo keményen dolgozott, hogy ott tudja folytatni ahol abba hagyta a tavalyi szezonját. Az első tesztek nem hoztak igazi sikereket, csapattársa és a hivatalos tesztpilóta is jobb időt ért el az első teszteken.

 Lorenzo Tweet

Valentino, Casey és Marquez

Joggal gondoltuk,hogy Lorenzo kicsit visszavonul és nyaldossa sebeit de helyette tweetelt egy nagyon vicces fotót a három rivális ruhája előtt. Az elmúlt években valóban ez a három versenyző keserítette meg leginkább az életét de új idők jönnek. Az új Yamahas Maverick folyamatosan gyors tud lenni, biztosan komoly ellenfél lesz.

Persze Lorenzo puskapora sem sült még el. Az ilyen teszteken komoly gond lehet az idő eltolódás, nem mindenki tud gyorsan alkalmazkodni. Ezenfelül a motor teljesen új Lorenzonak így érthető, hogy idő kell a versenytempóhoz.

 Lorenzo Tweet

Jorge mögött lévő csapat munkáját a világ legjobb tesztelője segíti aki hazáért családjához. Megértjük Casey-t de igazán boldogok lennénk ha idén bevállalna legalább egy versenyt.

Azonban a csapat másik versenyzőjének is van min dolgoznia. Dovozioso nagyon gyors és a paddockguruk szerint igazi futam nyerő alkat de nem világbajnok típus. Ezt túlzott vehemenciával magyarázzák. Tehát ha előrébb akar lépni meg kell tanulnia, hogy nem csak gyorsnak de stabílnak is kell lennie.

Az első verseny után sokkal okosabbak leszünk!

fotó: twitter.com

ugrás fel