EST. 2002

Max Biaggi : ” Ki a kedvenc? Marquez. Rossi kemény lesz”

Érdekes kérdésekre felelt facebookján az egykori világbajnok

A ” social média” egyre nagyobb figyelmet kap a sportolók körében. Nem olyan régen Rossi itt jelentette be a Ford új szériáját épp úgy mint Nico Rosberg a visszavonulását.

Most a rajongók faggatták Biaggit aki bár nem mindig adott konkért választ sok mindent sejtett szavaival. A beszélgetést olvasva kiderül, hogy nem valószínü egy vadkártyás indulás  a Superbike sorozatban mert igazából már 20 éve felhagyott a komoly versenyzéssel. Bár edz és Supermotozik de véleménye szerint szüksége lenne egy kis időre, hogy újra formába lendüljön. Cserében viszont idén is fontos szerepet fog játszani a kommentálás az életében így legalább véleményét hallhatjuk.

 Biaggi interjú

A rajongók joggal kérdezték, hogy miért nem Apriliával versenyez a csapata. Max azt irta régóta nincs munkakapcsolata a céggel és nagyon bizik a Mahindrában. ” Ez egy szuper motor és megadok nekik minden támogatást és két olyan szerelő segíti majd munkájukat akik világbajnokságot nyertek.”

Az biztos, hogy Biaggi rendkivűli motor ismerettel rendelkezik. Mindig is az egyik legjobb vázszakértő volt főleg a két ütemű motorok terén. Kiváncsian várjuk mire jút majd kis csapata de a két versenyző ebben a korban szerintünk nem lehetne jobb helyen mint Biaggi keze alatt.

Arról, hogy hol talált rá a két versenyzőre csak annyit mondott: Az egyik srácot egy Supermoto versenyen találtam míg a másik versenyző már indult moto3-ban és megérdemel még egy esélyt mert elképesztően gyors.

De nézzük mit mondott a MotoGp 2017-es szezonjáról:

” Marquezt a regnáló világbajnokot nagyon nehéz lesz legyőzni. De Rossi és Lorenzo a Ducatival és Vinales még a Yamahával okozhat meglepetést. Nagyon szorakoztató lesz az idei év”

A rajongók szerint Rossi teljesítménye apadni fog míg Vinales jól fog teljesíteni. De Max másképp látja: “Rossi: kemény lesz! “

Hogy ez a keménység a boxra is igaz lesz vagy  csak a pályára azt nem tudjuk de valoszinüleg a római jól látja és honfitársa nem fogja kimélni az új társat.

De a két igazán érdekes kérdés csak ezután érkezett:

Marquez vagy Stoner?: “Nehéz megmondani, ki a leggyorsabb, de Casey a debütálása óta mindig gyors.”  Ezen azért érdemes kicsit filozofálni.

Honda 500cc a Kanemoto? : Az egyik legszebb motor amin valaha ültem

 Biaggi interjú

ugrás fel