EST. 2002

Pirelli naptár 2017

Az idei naptár a női lelket állítja a középpontba híres színésznőkkel

A Pirelli cég naptárja minden évben komoly figyelmet kap és teljesen joggal. A fotósok és a koncepciók épp annyira különlegesek mint a modellek akik részt vállalnak a munkaban. 2017-ben a 44. kiadás kerül majd nyomdába, elkészítője Peter Lindbergh fotóművész aki igazi világsztárokat kért fel modellnek. A projekt középpontjában a női érzelem és lelek áll nem pediglen a testi adotságok. Lindbergh célja az volt megragadja az érzékenységet és megmutassa a fiatalság, tökéletesség mellett, hogy a szabadon gondolodó nők örökké fiatalok.

 Pirelli naptár 2017

A művész három pirelli naptárat fotozott pályafutása alatt. A mostani képeket különböző helyszíneken rögzitette: Berlin, Los Angeles, New York, London és a francia tengerparton Le Touquet-nél.

 Pirelli naptár 2017

A modellek névsora lélegzetelállító :  Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright, és Zhang Ziyi

A kis werk filmnek köszönhetően betekinthetünk a stáb munkájába és a megleshetjük a modellek és a fotos közvetlen pillanatait.

ugrás fel