EST. 2002

Rins újabb két évre aláírt a Suzukihoz

Alex Rins marad a hivatalos pilóta a Suzuki Ecstar Team MotoGP csapatnál a 2021-es és a 2022-es időszakban. Alex Rins így hatéves együttműködést tudhat magáénak a Suzuki csapatával. Abban az időben mikor minden képlékeny, a spanyol versenyzőnek sikerült újabb két évre biztosítania a gyári ülést a szerződés aláírásával.

Rins 2017-ben csatlakozott a csapathoz, első harmadik helye 2018-ban Argentínában érkezett. Majd 2019-ben kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára ( Austin, Silverstone ).

A spanyol nyilatkozatában elárulta, hogy szeretne nyerni és a csapat egy ideális hely számára, ahol mindannyian együtt dolgoznak a kiváló eredmények elérésében.

David Brivio csapatvezető is örült a hosszabbításnak : „ Nagyon örülünk, hogy megerősítettük a kapcsolatot és Rins újabb 2 évre hivatalos versenyző a Suzuki MotoGP csapatban. Ezzel a megállapodással 6 évre hosszabbítottuk a kapcsolatunkat, úgy gondoljuk ez a folytonosság pozitív mindannyiunk számára. Azt kell, hogy mondjam az a megállapodás csak aláírásra várt, mert mind Alex, mind a Suzuki együtt akartak működni. A tavalyi fantasztikus szezon döntő volt, ez a kiindulási pont amelyre támaszkodhatunk, amikor majd újra kezdjük a versenyt. „

ugrás fel