EST. 2002

Rossi az F1-ben?

Nico Rosberg helyére érdekes nevek merültek fel.

Nico Rosberg mindenkit meglepett azzal, hogya világbajnokság után minden előjel nélkül abbahagyta a versenyzést. Most a csapat managere Toto Wolff lepte meg a sajtót egy kis viccelődéssel, azt állítva, nem is olyan távoli az esélye annak, hogy egy olyan pilótát szerződtessenk aki nincs kapcsolatban közvetlenül a Forma1 világával.

 Rossi Forma1 2017

Toto négy nevet sorolt fel: Valentino Rossi (MotoGP) , Jorge Lorenzo (MotoGP), Sébastien Ogier (WRC) és José María López (WTCC). Az utolsó két úriember képességeit nem ismerjük de szívesen megnéznénk mire képes Rossi vagy Lorenzo egy teljes szezonban a száguldó cirkusznak nevezett versenysorozatban.

 Rossi Forma1 2017

A Mercedes nagy húzása lenne marketing szempontból Rossit indítani

A most hétvégén zajló Monza Rally Show-n meg is kérdezték Rossit, hogy mit gondol az ötletről: „Nem tudtam semmit Toto Wolf nyilatkozatáról de természetesen szívesen kipróbálnám a Rosberg Mercedeset. ” Kicsit még viccelödőt , hogy nyugodtan hívják fel és ha nincs meg a száma megadja. Majd hozzátette, hogy bár árulásnak érezné a Scuderia Ferrari-val szemben nem tudna ellenálni Toto invitálásának.

 Rossi Forma1 2017

Az újságírok arra is kiváncsiak voltak, hogy mit gondol Rosberg visszavonulásáról: ” Nem vártam, hogy visszavonul a világbajnokság megnyerése után. Biztosan személyes indokok állnak a háttérben így nehéz megmondani, hogy jó döntés volt vagy sem de azt nagyon sajnálom, hogy nem láthatom jövőre a visszavágot a két Mercedes között.”

ugrás fel